Tampereen Kauppahalliin yhdenmukaistetut aukioloajat – palveluvalikoimasta vastaa yli 30 yritystä

Vuonna 1901 avattu Pohjoismaiden suurin sisäkauppahalli elää uutta kukoistustaan palvelutarjonnan monipuolistumisen myötä. Herkuttelijoille on tarjolla suomalaisten ruokien lisäksi japanilaiset, ranskalaiset, espanjalaiset sekä persialaiset makumaailmat.

Hjalmar Åbergin suunnittelema Tampereen Kauppahalli on tunnettu tunnelmastaan ja keskeisestä sijainnistaan aivan Keskustorin kupeessa, Hämeenkadun varrella.

Asiakaspalvelua on parannettu äskettäin yhtenäistettyjen aukioloaikojen myötä. Tavoitteena on ollut kehittää palvelua erityisesti päivien viimeisille tunneille, jotta asioimaan ehtisi paremmin myös töiden jälkeen.

Kauppahallin liikkeet palvelevat arkisin kello 9–18 ja lauantaisin kello 9-16.

Uusia yrityksiä ja monipuolinen asiakaskunta

Hallin palvelujen kehittämisessä huomioidaan asiakkaiden toiveet, kuten Kauppahallin tarjonnan vahvistaminen entisestään tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden, ruoan ja ruokatuotteiden keskittymänä. Tällä tavoin tarjonta on saatu monipuolisemmaksi ja laajempaa asiakaskuntaa palvelevaksi.

Suomalaisten tuotteiden ja ravintolatarjonnan lisäksi Kauppahallista löytyy monipuolista kansainvälistä ruokatarjontaa. Uusimpana tulokkaana Kauppahallissa aloittaa muun muassa palkittu ranskalainen leipomo.

Lisäksi Kauppahallista löytyy muita monipuolisia palveluita. Laajentunut valikoima on houkutellut asiakkaiksi entistä enemmän nuoria aikuisia. Paikallisten asukkaiden lisäksi Kauppahallin ovat löytäneet matkailijat niin kotimaasta kuin ulkomailta.