Raaka-aineet

Näistä Kauppahallin puodeista löydät mukaan laadukkaat lähiruokapainotteiset raaka-aineet, parhaat kokkausvinkit ja tietysti myös päivän polttavimmat puheenaiheet!

© Ilona Vuorio.

Heart of Spain

Heart of Spain on espanjalainen herkkumyymälä ja tapasbaari.

Puodilla on tarjolla laaja valikoima Tierra de Sabor -alkuperäismerkkiä kantavia tuotteita, jotka tulevat Kastilia ja Leonin alueen pientuottajilta. On juustoja, leikkeleitä, säilöttyjä vihanneksia ja hedelmiä, keksejä ja kaupungin maukkainta oliiviöljyä.

Kauppias-Hernánin erikoisosaaminen löytyy iberialaisesta ilmakuivatusta kinkusta, jonka leikkaus on suosittu ohjelmanumero niin puodin tiskillä istuskellessa kuin yksityistilaisuuksissakin.

Tarjolla on tietysti myös parhaat vinkit täydellisen tapas-tarjoilun suunnitteluun, ja tarjoiluvaihtoehtoja voi maistella myös tapasbaarin puolella. Heart of Spainin diilit löydät myös Rakas Tampere -passista.

Heart of Spain sijaitsee Kauppahallin keskikäytävällä (2), Hallituskadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 10–18
Lauantaisin klo 9–16

www.heartofspain.fi | IG: @heartofspain_finland

Herkkuveräjä

Herkkuveräjä on todennäköisesti Tampereen lähiruokaisin kauppa. Tuotteista 100 % tulee suoraan tuottajilta ilman välikäsiä, ja n. 95 % saapuu tiskiin alle 100 km säteeltä Kauppahallista.

Täältä löydät pienten perhevetoisten yritysten tuottamia leipiä ja niiden juuria, luomulihaa, lisukkeita, soosseja, juomia, kananmunia ja vaihtuvan valikoiman paljon muuta.

Herkkuveräjä sijaitsee Kauppahallin keskikäytävällä (2), Hallituskadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

www.herkkuveraja.fi | puh. 050 595 9537 | FB: @herkkuveräjä

Juustosoppi & Viinisoppi

Juustosoppi on Suomen palkituin juustokauppa – ja kaupungin ainoa yksityinen juustojen erityisliike. Juustosopin kyljessä on myös pienenpieni Viinisoppi, jonka tiskillä voit maistella juustojen ja juomien taivaallisia yhdistelmiä.

Täältä löydät niin alppikylien kuin lähimaakuntienkin pienjuustoloiden erikoisjuustot ja lisukkeet. Sopilta voit varata myös yksityistilaisuuksia, kuten viini- & juustomaistatuksia tai vuokrata välineitä, kuten raclette- tai fonduepannuja.

Myös maistatuksia ja erilaisia tempauksia on tarjolla usein. Herkutteluhetkistä pysyt kartalla seuraamalla Sopin someja!

Juustosoppi sijaitsee Kauppahallin keskikäytävällä (2), Hämeenkadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

www.juustosoppi.fi | puh. 040 588 5801 | IG: @juustosoppi

Kalaherkut Nygren

Tampereen jonotetuin kalatiski! Kolmannessa sukupolvessa pyörivä kalakauppa pitää valikoimansa tuoreena. Tiskiin saapuu vedeneläviä paikallisten kalastajien verkoista Pyhäjärveltä ja Näsijärveltä, ja erikoisuuksia kaukaisemmiltakin meriltä.

Täältä löydät kaupungin tuoreimmat kalat ja äyriäiset, puolivalmisteet sekä kokkausohjeet ja -ideat, täyden palvelun kera, tiätysti.

Kalaherkut löydät myös verkosta – kurkkaa kalan kokkausohjeet Kalatuubista, sukellusvideot Instagramista tai liity vaan rehdisti osaksi Nygrenin perhettä kotisivuilla.

Nygrenin kalatiski sijaitsee Kauppahallin Sokoksen puoleisella käytävällä (1), Hallituskadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

www.kalaherkut.fi | puh. 03 212 4721 | IG: @kalaherkut

Koivisto

Koiviston leikkelepuoti on pitänyt majaa samassa paikassa Kauppahallin ”lihakäytävällä” jo vuodesta 1975.

Toisen ja kolmannen sukupolven pyörittämästä puodista löydät kaupungin laadukkaimmat gourmet-leikkeleet, salamit, ilmakuivatut kinkut ja poronlihatuotteet.

Koivisto sijaitsee Sokoksen puoleisella käytävällä (1), Hämeenkadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

www.leikkeleliike.com | puh. 03 2124 663

Lihakipparit

Lihakipparit on Tampereen ainoa lihakauppa, jolla on lupa suolata joulukinkut itse. Jouluna Kauppahallin kellarissa harmaasuolatut, kotimaiset kinkut ovat kaupungin tavoitelluin sesonkituote.

Kinkkujen lisäksi tiskistä löydät tuoreimmat kotimaiset lähilihat, lihajalosteet ja kauempaakin tulevat kausiherkut. Ja jos ei kaipaamaasi tuotetta löydy, huikkaa tiskille niin tilataan!

Lihakipparit sijaitsee Kauppahallin keskikäytävällä (1 & 2), Hämeenkadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

www.lihakipparit.fi | puh. 03 212 4441 | FB: @lihakipparit

Vihannespuoti Vallius

Kaupungin valokuvauksellisin vihannestiski! Kasvukaudella liki kaikki Vihannespuodin tuotteet tulevat läheltä. Talvella on tarjolla lähiruoan lisäksi hollantilaisten pientilojen vehreyttä.

Täältä löydät tuoreimmat vihannekset, juurekset, marjat ja hedelmät. Lisäksi tarjolla on vaihtuva valikoima paikallisten pientuottajien herkkuja, kuten hilloja, öljyjä, leipiä, hunajaa ja kananmunia.

Vihannespuoti sijaitsee Kauppahallin keskikäytävällä (2), Hallituskadun puolella.

Aukioloajat
Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

Puh. 044 3032959 | IG: @vihannespuotivallius

Kauppahallin leipomon leipuri asettelee tuoreita pullia täyteen tiskiin pienessä puodissa.

Muistathan napata mukaan myös leivät ja jälkkärit?

Tutustu herkkupuoteihin